burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija60 štangli

Kokos desert

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
60 štangli

Sastojci

6 jaja

1 margarin

3 C oblande

100 g čokolade

200 g oraha

100 g C kokosa

2 ravne supene kašike šećera

Kokos desert

Koraci pripreme

Umutiti 6 belanca, postepeno dodavati 18 kašika šećera.

U umućenu masu dodati 200 g mlevenih oraha i100 g C kokosa.

Masu podeliti na tri oblande. Peći u rerni na 200 stepeni da malko požuti na prevrnutom plehu.

Na pari kuvati fill od žumanaca i 6 kašika šećera.

U kuvani fill dodati 250 g margarina.

Pečene kore nafilovati mlakim filom.

Po želji se može dodati glazura od čokolade.

Naši proizvodi

Kokos desert

Koraci pripreme

Umutiti 6 belanca, postepeno dodavati 18 kašika šećera.

U umućenu masu dodati 200 g mlevenih oraha i100 g C kokosa.

Masu podeliti na tri oblande. Peći u rerni na 200 stepeni da malko požuti na prevrnutom plehu.

Na pari kuvati fill od žumanaca i 6 kašika šećera.

U kuvani fill dodati 250 g margarina.

Pečene kore nafilovati mlakim filom.

Po želji se može dodati glazura od čokolade.

Autor

Snežana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept