0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
60 štangli
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
60 štangli
6 jaja
1 margarin
3 C oblande
100 g čokolade
200 g oraha
100 g C kokosa
2 ravne supene kašike šećera
Umutiti 6 belanca, postepeno dodavati 18 kašika šećera.
U umućenu masu dodati 200 g mlevenih oraha i100 g C kokosa.
Masu podeliti na tri oblande. Peći u rerni na 200 stepeni da malko požuti na prevrnutom plehu.
Na pari kuvati fill od žumanaca i 6 kašika šećera.
U kuvani fill dodati 250 g margarina.
Pečene kore nafilovati mlakim filom.
Po želji se može dodati glazura od čokolade.
Umutiti 6 belanca, postepeno dodavati 18 kašika šećera.
U umućenu masu dodati 200 g mlevenih oraha i100 g C kokosa.
Masu podeliti na tri oblande. Peći u rerni na 200 stepeni da malko požuti na prevrnutom plehu.
Na pari kuvati fill od žumanaca i 6 kašika šećera.
U kuvani fill dodati 250 g margarina.
Pečene kore nafilovati mlakim filom.
Po želji se može dodati glazura od čokolade.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.