0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
400 g šećera
300 g C zamene za mleko u prahu
1,5 margarin
100 ml vode
100 g čokolade
1 pakovanje C oblandi
Vodu, šećer i margarin istopiti, u to dodati C zamenu za mleko u prahu i dobro izmešati.
Fil podeliti na 2 dela.
Jedan deo ostaje beo, a u drugi dodati 100 g istopljene čokolade.
Namazati listove i pritisnuti nekim težim predmetom.
Vodu, šećer i margarin istopiti, u to dodati C zamenu za mleko u prahu i dobro izmešati.
Fil podeliti na 2 dela.
Jedan deo ostaje beo, a u drugi dodati 100 g istopljene čokolade.
Namazati listove i pritisnuti nekim težim predmetom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.