0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
30 parčića
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30 parčića
300 g šećera
150 ml vode
250 g margarina
400 g mleka u prahu
200 g čokolade
100 g šećera
8 kašika meda
250 g čokoladnih flipsi pahuljica (1 kutija)
2 kore C oblande
Vodu i šećer prokuvati (10 min), malo prohladiti pa dodati margarin, a kada se margarin istopio dodati mleko u prahu.
Odmah preliti preko dve oblande sa rupičaste strane.
Ostaviti da se beli fil stegne.
Istopiti čokoladu sa šećerom i medom na tihoj vatri, dodati zatim flipsi pahuljice.
Sve izmešati i sipati preko jedne oblande sa belim filom, sve lepo rasporediti pa odozgo staviti i drugi list nafilovane oblande.
Pritisnuti oblandu nekim težim predmetom i ostaviti da se stegne i potpuno ohladi.
Vodu i šećer prokuvati (10 min), malo prohladiti pa dodati margarin, a kada se margarin istopio dodati mleko u prahu.
Odmah preliti preko dve oblande sa rupičaste strane.
Ostaviti da se beli fil stegne.
Istopiti čokoladu sa šećerom i medom na tihoj vatri, dodati zatim flipsi pahuljice.
Sve izmešati i sipati preko jedne oblande sa belim filom, sve lepo rasporediti pa odozgo staviti i drugi list nafilovane oblande.
Pritisnuti oblandu nekim težim predmetom i ostaviti da se stegne i potpuno ohladi.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.