burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30

Keks oblanda

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30

Sastojci

1 list C oblande

300 g keksa

200 ml soka od pomorandže

Fil 1:

2 čaše šećera (čaša od 200 ml)

2 čaše vode

125 g margarina

100 g čokolade

250 g mlevenog keksa

200 g C kokosovog brašna

Fil 2:

100 g šećera

100 ml vode

100 g čokolade

125 g margarina

200 g oraha

Glazura:

150 g čokolade

6 kašika ulja

Keks oblanda

Koraci pripreme

U šerpicu sipati šećera i vode. Kuvati dok se šećer ne otopi.

Dodati margarin i čokoladu.

Skloniti sa ringle i dodati mleveni keks i C kokosovo brašno (fil1).

List oblande premazati sa toplim filom. Na ovo se ređa keks natopljen sokom.

Fil 2:
Voda se kuva sa šećerom, pa dodati margarin i čokolade, skloniti sa ringle i dodati orahe.

Ovo se sipa na poređani keks.

I na kraju se prelije čokoladna glazura.

Naši proizvodi

Keks oblanda

Koraci pripreme

U šerpicu sipati šećera i vode. Kuvati dok se šećer ne otopi.

Dodati margarin i čokoladu.

Skloniti sa ringle i dodati mleveni keks i C kokosovo brašno (fil1).

List oblande premazati sa toplim filom. Na ovo se ređa keks natopljen sokom.

Fil 2:
Voda se kuva sa šećerom, pa dodati margarin i čokolade, skloniti sa ringle i dodati orahe.

Ovo se sipa na poređani keks.

I na kraju se prelije čokoladna glazura.

Autor

Violeta

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept