0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
30
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
30
Jedan odlican recept za ukusne hrskave oblande. Priprema je laka a ukus odlican
Secer karamelizovati. Kad se lepo otopi, bez grudvica, dodati kondenzovano mleko i omeksali margarin. Kuvati par minuta. Skida se sa vatre i dodaju se mleveni orasi.
Namazati hrapaviju stranu oblandi. Na to staviti drugi list oblande i nju namazati. Potom ide zadnja oblanda sa hrapavijom stranom od gore. Malo je pritisnuti s necim od gore. Mazanje oblandi treba da je brzo jer se krema brzo stegne. Prijatno
Jedan odlican recept za ukusne hrskave oblande. Priprema je laka a ukus odlican
Secer karamelizovati. Kad se lepo otopi, bez grudvica, dodati kondenzovano mleko i omeksali margarin. Kuvati par minuta. Skida se sa vatre i dodaju se mleveni orasi.
Namazati hrapaviju stranu oblandi. Na to staviti drugi list oblande i nju namazati. Potom ide zadnja oblanda sa hrapavijom stranom od gore. Malo je pritisnuti s necim od gore. Mazanje oblandi treba da je brzo jer se krema brzo stegne. Prijatno
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.