0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1 pakovanje C oblande
500 g šećera
3 čaše kisele pavlake (180ml)
250 g margarina
300 g mlevenog keksa
Na tihoj vatri karamelizovati šećer da bude boje karamele.
U to dodati kiselu pavlaku, ostaviti na tihoj vatri da se šećer istopi uz povremeno mešanje.
Kada se istopi dodati margarin, kada se margarin istopi i sjedini sa smesom skinuti sa vatre i dodati mleveni keks.
Izmešati i filovati oblandu.
Na tihoj vatri karamelizovati šećer da bude boje karamele.
U to dodati kiselu pavlaku, ostaviti na tihoj vatri da se šećer istopi uz povremeno mešanje.
Kada se istopi dodati margarin, kada se margarin istopi i sjedini sa smesom skinuti sa vatre i dodati mleveni keks.
Izmešati i filovati oblandu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.