burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30-40 štanglica

Jadro oblande

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30-40 štanglica

Sastojci

1 pakovanje C oblandi

3 čaše šećera (čaša je od 2 dl)

1 čaša mleka

1 čaša ulja

1 puter (200 g)

1 čaša C zamena za mleko u prahu (100 g)

200 g crne čokolade

200 g bele čokolade

Jadro oblande

Koraci pripreme

Šećer, ulje, mleko i puter otopiti na laganoj vatri neprestano mešajući.

Čim počne da vri skloniti sa vatre.

Dodati C zamenu za mleko u prahu i sve izmiksati, dok se smesa ne sjedini.

Smesu podeliti na dva dela, u prvi deo dodati izlomljenu crnu čokoladu, u drugi deo dodati izlomljenu belu čokoladu.

Mešati oba fila odvojeno, dok se čokolade ne istope.

Odmah filovati C oblande sa oba fila naizmenično.

Naši proizvodi

Jadro oblande

Koraci pripreme

Šećer, ulje, mleko i puter otopiti na laganoj vatri neprestano mešajući.

Čim počne da vri skloniti sa vatre.

Dodati C zamenu za mleko u prahu i sve izmiksati, dok se smesa ne sjedini.

Smesu podeliti na dva dela, u prvi deo dodati izlomljenu crnu čokoladu, u drugi deo dodati izlomljenu belu čokoladu.

Mešati oba fila odvojeno, dok se čokolade ne istope.

Odmah filovati C oblande sa oba fila naizmenično.

Autor

blog Slađini recepti

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept