0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
30-40 štanglica
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30-40 štanglica
1 pakovanje C oblandi
3 čaše šećera (čaša je od 2 dl)
1 čaša mleka
1 čaša ulja
1 puter (200 g)
1 čaša C zamena za mleko u prahu (100 g)
200 g crne čokolade
200 g bele čokolade
Šećer, ulje, mleko i puter otopiti na laganoj vatri neprestano mešajući.
Čim počne da vri skloniti sa vatre.
Dodati C zamenu za mleko u prahu i sve izmiksati, dok se smesa ne sjedini.
Smesu podeliti na dva dela, u prvi deo dodati izlomljenu crnu čokoladu, u drugi deo dodati izlomljenu belu čokoladu.
Mešati oba fila odvojeno, dok se čokolade ne istope.
Odmah filovati C oblande sa oba fila naizmenično.
Šećer, ulje, mleko i puter otopiti na laganoj vatri neprestano mešajući.
Čim počne da vri skloniti sa vatre.
Dodati C zamenu za mleko u prahu i sve izmiksati, dok se smesa ne sjedini.
Smesu podeliti na dva dela, u prvi deo dodati izlomljenu crnu čokoladu, u drugi deo dodati izlomljenu belu čokoladu.
Mešati oba fila odvojeno, dok se čokolade ne istope.
Odmah filovati C oblande sa oba fila naizmenično.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.