0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
2 jaja
1 margarin
12 kašika šećera
6 kašika brašna
6 kašika vode
1 kašika kakaoa
1 C vanilin šećer
100 g čokolade za kuvanje
malo ulja
1 pakovanje C oblandi
Sve sastojke umutiti na laganoj vatri, dok se fil ne zgusne i ne vicite dno šerpe.
Pustiti da se malo prohladi i filujte oblande.
Pritisnite sa teškim predmetom kad su se oblande zalepile, napravite glazuru tako što otapate na pari čokoladu sa par kapi ulja i malo vode.
Prekriti glazurom.
Sve sastojke umutiti na laganoj vatri, dok se fil ne zgusne i ne vicite dno šerpe.
Pustiti da se malo prohladi i filujte oblande.
Pritisnite sa teškim predmetom kad su se oblande zalepile, napravite glazuru tako što otapate na pari čokoladu sa par kapi ulja i malo vode.
Prekriti glazurom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.