burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Domaći knoppers

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sastojci

3 lista C oblande

Za belu kremu:

175 g margarina

1/4 šolje šećera

1/4 šolje mleka

1 šolja C mleka u prahu (150 g)

Za braon krem:

100 g margarina

3 kašike cipiripi krema

1 kašika C kakao u prahu

110 g grubo mlevenih prženih lešnika

Za glazuru:

100 g otopljene mlečne čokolade

Domaći knoppers

Koraci pripreme

Za Beli fil zagrejati mleko i otopiti u njemu šećer. Margarin izraditi i postepeno dodavati mleko sa šećerom. Na kraju umešati C mleko u prahu.

Za braon krem margarinu dodamo cipiripi krem i C kakao u prahu. Dobro izradimo i na kraju dodamo grubo mleveni lešnik.

Sastavljamo na sledeći nacin:
Oblandu okrenemo sa manjim rupicama gore i možemo braon filom.

Na to dolazi oblanda sa većim brazdama okrenuto prema gore.

Filujemo belim filom.

Sledeći list oblane stavimo tako da su manje brazde na njemu okrenute gore.

Čokoladu otopimo i to će biti gornja glazura.

Kolač ostaviti par sati da odstoji.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Domaći knoppers

Koraci pripreme

Za Beli fil zagrejati mleko i otopiti u njemu šećer. Margarin izraditi i postepeno dodavati mleko sa šećerom. Na kraju umešati C mleko u prahu.

Za braon krem margarinu dodamo cipiripi krem i C kakao u prahu. Dobro izradimo i na kraju dodamo grubo mleveni lešnik.

Sastavljamo na sledeći nacin:
Oblandu okrenemo sa manjim rupicama gore i možemo braon filom.

Na to dolazi oblanda sa većim brazdama okrenuto prema gore.

Filujemo belim filom.

Sledeći list oblane stavimo tako da su manje brazde na njemu okrenute gore.

Čokoladu otopimo i to će biti gornja glazura.

Kolač ostaviti par sati da odstoji.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa
Eskimko sladoledom"

Pošalji recept