0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
više od 20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
više od 20
3 čaše šećera
1 čaša mleka
1 čaša ulja
125 g margarina
150 g bele čokolade
150 g crne čokolade
250 g C zamene za mleko u prahu
1 pakovanje C oblandi
Stavite u šerpu šećer, mleko, ulje.
Na tihoj vatri otopite šećer, potom dodajte margarin.
Mešajte dok se margarin ne istopi.
Smesu sklonite sa vatre, dodajte C zamenu za mleko u prahu uz konstantno mešanje.
Podelite na dva jednaka dela. U jedan deo dodajte crnu, a u drugi dodajte belu čokoladu.
Mešajte dok se čokolada ne istopi. Smese ostavite 30 min. po strani kako bi se ohladile.
Filujte svaki list C oblande crnim i belim kremom, naizmenično.
Poslednjim listom samo poklopite. Ostavite preko noći da se stegne. Seckajte na kockice.
Stavite u šerpu šećer, mleko, ulje.
Na tihoj vatri otopite šećer, potom dodajte margarin.
Mešajte dok se margarin ne istopi.
Smesu sklonite sa vatre, dodajte C zamenu za mleko u prahu uz konstantno mešanje.
Podelite na dva jednaka dela. U jedan deo dodajte crnu, a u drugi dodajte belu čokoladu.
Mešajte dok se čokolada ne istopi. Smese ostavite 30 min. po strani kako bi se ohladile.
Filujte svaki list C oblande crnim i belim kremom, naizmenično.
Poslednjim listom samo poklopite. Ostavite preko noći da se stegne. Seckajte na kockice.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.