burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcijaviše od 20

Domaća napolitanka

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
više od 20

Sastojci

3 čaše šećera

1 čaša mleka

1 čaša ulja

125 g margarina

150 g bele čokolade

150 g crne čokolade

250 g C zamene za mleko u prahu

1 pakovanje C oblandi

Domaća napolitanka

Koraci pripreme

Stavite u šerpu šećer, mleko, ulje.

Na tihoj vatri otopite šećer, potom dodajte margarin.

Mešajte dok se margarin ne istopi.

Smesu sklonite sa vatre, dodajte C zamenu za mleko u prahu uz konstantno mešanje.

Podelite na dva jednaka dela. U jedan deo dodajte crnu, a u drugi dodajte belu čokoladu.

Mešajte dok se čokolada ne istopi. Smese ostavite 30 min. po strani kako bi se ohladile.

Filujte svaki list C oblande crnim i belim kremom, naizmenično.

Poslednjim listom samo poklopite. Ostavite preko noći da se stegne. Seckajte na kockice.

Naši proizvodi

Domaća napolitanka

Koraci pripreme

Stavite u šerpu šećer, mleko, ulje.

Na tihoj vatri otopite šećer, potom dodajte margarin.

Mešajte dok se margarin ne istopi.

Smesu sklonite sa vatre, dodajte C zamenu za mleko u prahu uz konstantno mešanje.

Podelite na dva jednaka dela. U jedan deo dodajte crnu, a u drugi dodajte belu čokoladu.

Mešajte dok se čokolada ne istopi. Smese ostavite 30 min. po strani kako bi se ohladile.

Filujte svaki list C oblande crnim i belim kremom, naizmenično.

Poslednjim listom samo poklopite. Ostavite preko noći da se stegne. Seckajte na kockice.

Autor

Jovana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept