0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
do 30 min
Lako
20
Vreme pripreme:
do 30 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
20
140 g Secera
140 ml Voda
170 g Margarin
200 g C Zamena za mleko u prahu
150 g Mleveni keks
100 g Cokolada
Veoma je dekorativna i uz to i ukusna. Lako se sprema i brzo se potrose. Oblande sa dva lica.
Vodu i secer staviti da se kuva. Skinuti s vatre i dodati margarin i vanil secer. Potom pazljivo umesati zamenu za mleko u prahu. Zatim masu deliti na dva dela. U jedan umesati kokos a u drugi kakao i mlevene kekse.
List oblande okrenuti sa sa manjim sarama odole. Naneti tamni fil i izravnati. Na to ide list oblande preko koje nanosimo kokos fil. Zavrsavamo sa oblandom tako da su vece sare odgore.
Oblande seci na kocke 5cm×5cm. Otopiti cokoladu i dijagonalno preliti svaki kolac. Potom posuti kokosom. Prijatno
Veoma je dekorativna i uz to i ukusna. Lako se sprema i brzo se potrose. Oblande sa dva lica.
Vodu i secer staviti da se kuva. Skinuti s vatre i dodati margarin i vanil secer. Potom pazljivo umesati zamenu za mleko u prahu. Zatim masu deliti na dva dela. U jedan umesati kokos a u drugi kakao i mlevene kekse.
List oblande okrenuti sa sa manjim sarama odole. Naneti tamni fil i izravnati. Na to ide list oblande preko koje nanosimo kokos fil. Zavrsavamo sa oblandom tako da su vece sare odgore.
Oblande seci na kocke 5cm×5cm. Otopiti cokoladu i dijagonalno preliti svaki kolac. Potom posuti kokosom. Prijatno
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.