0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
700 g šećera
200 ml vode
2 C vanilin šećera
250 g margarina
50 g čokolade za kuvanje
300 g mlevenog keksa
1 pakovanje C oblandi
U šerpu sipati šećer, dodati C vanilin šećer, usuti vodu, izmešati i staviti šerpu na vatru.
Čim provri skloniti šerpu sa vatre, umešati iseckan margarin i mešati dok se margarin ne otopi.
Dodati čokoladu za kuvanje i kad se istopi umešati mleveni keks.
Izmešati kako bi se svi sastojci sjedinili. Ostaviti pet minuta da se prohladi.
Filovati kockasti deo C oblandi.
Ređati i premazivati četiri lista C oblandi.
Preklopiti petim listom C oblande, tako da kockasti deo bude gore.
Pritisnuti nečim teškim i ostaviti da se ohladi i stegne.
Oblande seći na željeni oblik i veličinu, servirati i poslužiti.
U šerpu sipati šećer, dodati C vanilin šećer, usuti vodu, izmešati i staviti šerpu na vatru.
Čim provri skloniti šerpu sa vatre, umešati iseckan margarin i mešati dok se margarin ne otopi.
Dodati čokoladu za kuvanje i kad se istopi umešati mleveni keks.
Izmešati kako bi se svi sastojci sjedinili. Ostaviti pet minuta da se prohladi.
Filovati kockasti deo C oblandi.
Ređati i premazivati četiri lista C oblandi.
Preklopiti petim listom C oblande, tako da kockasti deo bude gore.
Pritisnuti nečim teškim i ostaviti da se ohladi i stegne.
Oblande seći na željeni oblik i veličinu, servirati i poslužiti.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.