burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcijaoko 60 komada

Čokoladna oblanda

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
oko 60 komada

Sastojci

300 g čokolade za mešenje

300 g margarina

3 kesice C vanilin šećera

250 g kristal šećera

1 jaje

1 pakovanje C oblandi

Čokoladna oblanda

Koraci pripreme

Margarin i čokoladu otopiti zajedno uz neprestano mešanje, pa skinuti sa vatre.

Penasto umutiti jaje, šećer i C vanilin šećer i dodati u istopljenu mešavinu margarina i čokolade.

Vratiti na šporet na 2-3 minuta da se jaje termički obradi, uz stalno mešanje.

Filovati oblande.

Pritisnuti odozgo nečim i ostaviti par sati da odstoje.

Naši proizvodi

Čokoladna oblanda

Koraci pripreme

Margarin i čokoladu otopiti zajedno uz neprestano mešanje, pa skinuti sa vatre.

Penasto umutiti jaje, šećer i C vanilin šećer i dodati u istopljenu mešavinu margarina i čokolade.

Vratiti na šporet na 2-3 minuta da se jaje termički obradi, uz stalno mešanje.

Filovati oblande.

Pritisnuti odozgo nečim i ostaviti par sati da odstoje.

Autor

Milica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept