0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
6 jaja
300 g šećera
200 g čokolade
C kakao
1 margarin
C šećer
C oblande
Umutiti belanca sa šećrom pa dodati zumanca kuvati na pari.
Dodati margarin i čokoladu i sve kuvati 25 minuta.
U skuvan fil dadati C vanilin šećer i lagano mešati da se šećer istopi.
Filovati oblandu vrućim filom.
Umutiti belanca sa šećrom pa dodati zumanca kuvati na pari.
Dodati margarin i čokoladu i sve kuvati 25 minuta.
U skuvan fil dadati C vanilin šećer i lagano mešati da se šećer istopi.
Filovati oblandu vrućim filom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.