0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1 pakovanje C oblandi
300 ml vode
300 g šećera
250 g margarina
300 g mlevenog keksa
100 g bele čokolade za kuvanje
80 g C kakao praha
U dublju šerpu promešati vodu i šećer, ostaviti da provri.
Dodati margarin i sačekati da se otopi.
Skloniti sa vatre i dodati mleveni keks i promešati.
Podeliti fil na dva dela u jedan deo dodati C kakao u drugi belu čokolade za kuvanje.
Filovati oblandu naizmenično crnim i belim filom.
U dublju šerpu promešati vodu i šećer, ostaviti da provri.
Dodati margarin i sačekati da se otopi.
Skloniti sa vatre i dodati mleveni keks i promešati.
Podeliti fil na dva dela u jedan deo dodati C kakao u drugi belu čokolade za kuvanje.
Filovati oblandu naizmenično crnim i belim filom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.