burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

C Šarena oblanda

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

1 pakovanje C oblandi

1 l mleka

2 C pudinga od vanile

200 g šećera

2 C vanilin šećera

250 g margarina

100 g bele čokolade

100 g čokolade za kuvanje

300 g mlevenih oraha

300 g mlevenog keksa

C Šarena oblanda

Koraci pripreme

Puding od vanile pomešajte sa malo mleka, a ostatak mleka stavite da kuva zajedno sa šećerom i vanilin šećerom.

U uzavrelo mleko dodajte puding i nastavite kuvati kao što inače pripremate pudinge.

Nakon što ste puding sklonili sa vatre, odmah dodajte margarin i nastavite mešati dok se ne istopi i sjedini.

Topao puding odmah odvojite na dva jednaka dela i u jedan dodajte belu čokoladu, a u drugi deo čokoladu za kuvanje, nastavite mešati dok se čokolade ne istope.

Za ovaj kolač nije potrebno ništa čekati da se ohladi, pa nastavite. U tamni fil dodajte orahe, a u svetli fil mleveni keks.

Jednu koru premažite tamnim filom a drugu belim i tako naiymenično. Završite korom.

Stavite kolač u frižider na par sati da se stegne, a može i preko noći.

Po želji kolač možete preliti čokoladom.

Naši proizvodi

C Šarena oblanda

Koraci pripreme

Puding od vanile pomešajte sa malo mleka, a ostatak mleka stavite da kuva zajedno sa šećerom i vanilin šećerom.

U uzavrelo mleko dodajte puding i nastavite kuvati kao što inače pripremate pudinge.

Nakon što ste puding sklonili sa vatre, odmah dodajte margarin i nastavite mešati dok se ne istopi i sjedini.

Topao puding odmah odvojite na dva jednaka dela i u jedan dodajte belu čokoladu, a u drugi deo čokoladu za kuvanje, nastavite mešati dok se čokolade ne istope.

Za ovaj kolač nije potrebno ništa čekati da se ohladi, pa nastavite. U tamni fil dodajte orahe, a u svetli fil mleveni keks.

Jednu koru premažite tamnim filom a drugu belim i tako naiymenično. Završite korom.

Stavite kolač u frižider na par sati da se stegne, a može i preko noći.

Po želji kolač možete preliti čokoladom.

Autor

Kristina

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept