0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
3 lista C oblande
200 g čokolade
400 g lešnika
250 g šećera
1/2 l mleka
C vanilin šećer
300 g mlevenog keksa
150 g čokolade
20 g putera
U pola litre mleka dodajte šećer i vanilin šećer.
Kada mleko prokuva dodajte čokoladu, lešnike i mleveni keks i sve sjedinite.
Ostavite da se fil ohladi i kada se ohladi nafilujte oblandu.
Napravite glazuru od 150 g čokolade i i putera, i preljte je preko oblande.
Ostavite oblandicu da se hladi par sati.
U pola litre mleka dodajte šećer i vanilin šećer.
Kada mleko prokuva dodajte čokoladu, lešnike i mleveni keks i sve sjedinite.
Ostavite da se fil ohladi i kada se ohladi nafilujte oblandu.
Napravite glazuru od 150 g čokolade i i putera, i preljte je preko oblande.
Ostavite oblandicu da se hladi par sati.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.