0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
2 šolje mleka
2 šolje šećera
2,5 šolje brašna
2 kašičice C sode bikarbone
2 kašičice cimeta
2 kašike džema
200 g čokolade za kuvanje
Umutiti mleko, šećer, brašno, sodu bikarbonu i cimet.
Kada se dobro izmeša, polovinu smese sipati u nauljen pleh i zapeći (dok dobije koricu).
Nakon toga izvaditi, mamazati otopljenu čokoladu i džem preko.
Ostatak smese sipati preko džema, vratiti da se ispeče do kraja.
Vreme pečenja oko 20 minuta, zavisi od rerne, na 200 C.
Umutiti mleko, šećer, brašno, sodu bikarbonu i cimet.
Kada se dobro izmeša, polovinu smese sipati u nauljen pleh i zapeći (dok dobije koricu).
Nakon toga izvaditi, mamazati otopljenu čokoladu i džem preko.
Ostatak smese sipati preko džema, vratiti da se ispeče do kraja.
Vreme pečenja oko 20 minuta, zavisi od rerne, na 200 C.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.