0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
800 g šećera
2 dl vode
600 g mleka u prahu
250 g margarina
2 C Vanilin šećera
100 g čokolade
3 lista C oblande
Ušpinovati šećer sa vodom. Posebno umutiti margarin sa mlekom u prahu.
Vreo šećerni sirup sipati u smesu margarina i mleka u prahu i dobro izmutiti mikserom.
Podeliti smesu na dva jednaka dela, u jedan dodati 2 C vanilin šećera, a u drugi dodati istopljenu čokoladu.
Ostaviti da se potpuno ohladi (na sobnoj temperaturi), a zatim filovati C oblande na sledeći način: list oblande - tamni fil - list oblande - beli fil - list oblande.
Ušpinovati šećer sa vodom. Posebno umutiti margarin sa mlekom u prahu.
Vreo šećerni sirup sipati u smesu margarina i mleka u prahu i dobro izmutiti mikserom.
Podeliti smesu na dva jednaka dela, u jedan dodati 2 C vanilin šećera, a u drugi dodati istopljenu čokoladu.
Ostaviti da se potpuno ohladi (na sobnoj temperaturi), a zatim filovati C oblande na sledeći način: list oblande - tamni fil - list oblande - beli fil - list oblande.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.