0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
700 g šećera
250 ml vode
2 kesice C vanilin šećera
250 g margarina
50 g čokolade za kuvanje
300 g mlevenog keksa
1 pakovanje C oblandi
U šerpu usuti šećer, C vanilin šećer, dodati vodu, izmešati i staviti na vatru. Čim provri skloniti sa šporeta.
Dodati iseckan margarin i mešati dok se margarin ne rastopi. Umešati čokoladu za kuvanje i kada se čokolada istopi, umešati mleveni keks.
Izmešati kako bi se svi sastojci sjedinili. Ostavti 5 minuta da se prohladi.
Filovati kockasti deo C oblandi (staviti list C oblandi, premazati filom i tako filovati 4 lista C oblandi).
Preklopiti petim listom tako da kockasti deo bude gore.
Pritisnuti nečim teškim i ostaviti da se ohladi i stegne.
Seći na parčad željene veličine, servirati i poslužiti.
U šerpu usuti šećer, C vanilin šećer, dodati vodu, izmešati i staviti na vatru. Čim provri skloniti sa šporeta.
Dodati iseckan margarin i mešati dok se margarin ne rastopi. Umešati čokoladu za kuvanje i kada se čokolada istopi, umešati mleveni keks.
Izmešati kako bi se svi sastojci sjedinili. Ostavti 5 minuta da se prohladi.
Filovati kockasti deo C oblandi (staviti list C oblandi, premazati filom i tako filovati 4 lista C oblandi).
Preklopiti petim listom tako da kockasti deo bude gore.
Pritisnuti nečim teškim i ostaviti da se ohladi i stegne.
Seći na parčad željene veličine, servirati i poslužiti.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.