0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20-30
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20-30
400 g kristal šećera
5 kesica C vanilin šećera
1 pakovanje C Oblande
16 kašika mleka
4 cela jaja
1 margarin
300 g keksa
orasi, čokolada, C kokos ili C kakao
Kristal šećer i C Vanilin šećer staviti u šerpu, dodati mleko, jaja i sve izmešati.
Staviti na šporet i mešati do ključanja. Čim provri skloniti sa ringle i dodati margarin.
Kada se margarin otopi dodati keks. To je osnovna smesa.
Po želji u to možete dodati orahe, otopljenu čokoladu, C kakao, C kokos.
Filovati oblande.
Kristal šećer i C Vanilin šećer staviti u šerpu, dodati mleko, jaja i sve izmešati.
Staviti na šporet i mešati do ključanja. Čim provri skloniti sa ringle i dodati margarin.
Kada se margarin otopi dodati keks. To je osnovna smesa.
Po želji u to možete dodati orahe, otopljenu čokoladu, C kakao, C kokos.
Filovati oblande.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.