0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
50 štanglica
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
50 štanglica
1 pakovanje C oblandi
500 ml mleka
500 g šećera
100 g čokolade za kuvanje
1 jaje
4 kašike brašna
250 g margarina
Mleko i šećer staviti da se kuva, u drugoj posudi razmutiti jaje sa 4 kašike brašna.
Sipati u mleko, dodati čokoladu i margarin i sve zajedno kuvati 10 minuta od dodavanja zadnjeg sastojke.
Vrućim filom premazati oblandu i ostaviti da se stegne.
Ohlađenu i stegnutu oblandu seći na štanglice ili kocke.
Mleko i šećer staviti da se kuva, u drugoj posudi razmutiti jaje sa 4 kašike brašna.
Sipati u mleko, dodati čokoladu i margarin i sve zajedno kuvati 10 minuta od dodavanja zadnjeg sastojke.
Vrućim filom premazati oblandu i ostaviti da se stegne.
Ohlađenu i stegnutu oblandu seći na štanglice ili kocke.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.