0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
2 čaše od jogurta vode
2 čaše od jogurta šećera
1/2 margarina
200 g mlevenog keksa
1 list C oblandi
1 pakovanje četvrtastog keksa
malo soka od narandže
100 ml vode
100 g šećera
200 g mlevenih oraha
100 g istopljene čokolade
mlevenog keksa po potrebi
C kokos za dekoraciju
Vodu, šećer i margarin staviti u šerpicu, pa na laganoj vatri kuvati dok se šećer i margarin ne istope.
Dodati C kokos i mleveni keks. Tako vruć fil staviti na 1 list C oblande.
Četvrtasti keks umakati u sok od narandže i ređati preko prvog fila.
Drugi fil takođe isto kao prvi, vodu, šećer i margarin skuvati, a zatim dodati orahe i topljenu čokoladu.
Po potrebi dodati mleveni keks kako bi se dobila lepa smesa, bitno je da ne bude retko. Preliti preko keksa.
Odozgo posuti C kokos. Seći na kocke i poslužiti.
Vodu, šećer i margarin staviti u šerpicu, pa na laganoj vatri kuvati dok se šećer i margarin ne istope.
Dodati C kokos i mleveni keks. Tako vruć fil staviti na 1 list C oblande.
Četvrtasti keks umakati u sok od narandže i ređati preko prvog fila.
Drugi fil takođe isto kao prvi, vodu, šećer i margarin skuvati, a zatim dodati orahe i topljenu čokoladu.
Po potrebi dodati mleveni keks kako bi se dobila lepa smesa, bitno je da ne bude retko. Preliti preko keksa.
Odozgo posuti C kokos. Seći na kocke i poslužiti.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.