0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
8
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
300 g šećera
200 ml vode
200 g mlevenih lešnika
300 g mlevenog keksa
200 g seckanih žele bombona
1 margarin
1 čaša glazure
C oblande
Ušpinovati šećer sa vodom, dodati margarin i mešati dok se ne rastopi.
Dodati ostale sastojke, dobro izmešati i sa prohlađenim filovati prvo batone, pa preko staviti ravan list C oblande i onda okrenuti na tacnu.
Rastopiti u toploj vodi glazuru i preliti je preko batona.
Ušpinovati šećer sa vodom, dodati margarin i mešati dok se ne rastopi.
Dodati ostale sastojke, dobro izmešati i sa prohlađenim filovati prvo batone, pa preko staviti ravan list C oblande i onda okrenuti na tacnu.
Rastopiti u toploj vodi glazuru i preliti je preko batona.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.