0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1 margarin ili buter
6 kašika šećera
2 jaja
200 g C Kokosovog brašna
Pola C Praška za pecivo
12 kašika brašna
Limun
600 g šećera za preliv
Umutiti jaja, dodati margarin i šećer, zatim kokosovo brašno, brašno, prašak za pecivo, brašno i malo limunovog soka (po želji). Umesiti testo da se ne lepi i u podmazan pleh ređati oblikovane urmašice. Peći na 200 stepeni 20 minuta. Kada se ispeče preliti.
Preliv:
600 g šećera sa 600 ml vode ostaviti da proključa i dodati sok od limuna (po želji).
Umutiti jaja, dodati margarin i šećer, zatim kokosovo brašno, brašno, prašak za pecivo, brašno i malo limunovog soka (po želji). Umesiti testo da se ne lepi i u podmazan pleh ređati oblikovane urmašice. Peći na 200 stepeni 20 minuta. Kada se ispeče preliti.
Preliv:
600 g šećera sa 600 ml vode ostaviti da proključa i dodati sok od limuna (po želji).
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.