burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija12

Puding kolač sa breskvama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
12

Sastojci

Za koru:

6 žumanaca

6 kašika šećera

6 kašika mleka

6 kašika ulja

6 kašika brašna

1 kesica C praška za pecivo

Za fil:

750 g mleka

250 g šećera

3 kesice C pudinga od vanile

6 belanaca

9 kašika šećera

2 kesice C vanilin šećera

2 kesice C šlag kreme

500 g breskvi

Puding kolač sa breskvama

Koraci pripreme

Za koru:
Umutimo žumanca sa šećerom, dodamo mleko, ulje i brašno pomešano sa C praškom za pecivo i sve sjedinimo.

Pečemo na 180 stepeni dok ne porumeni.

Za fil:
Prokuvamo mleko sa šećerom, C puding prah razmutimo u malo mleka i sipamo u prokuvano mleko da se skuva.

Belanca umutimo sa 9 kašika šećera i umešamo u vruć puding.

Breskve oljustimo i isečemo po želji.

Na ispečenu koru slažemo breskve,pa prelijemo kremom od pudinga.

Kad se ohladi odozgo stavimo C šlag krem.

Ostavimo preko noći u frižideru.

Naši proizvodi

Puding kolač sa breskvama

Koraci pripreme

Za koru:
Umutimo žumanca sa šećerom, dodamo mleko, ulje i brašno pomešano sa C praškom za pecivo i sve sjedinimo.

Pečemo na 180 stepeni dok ne porumeni.

Za fil:
Prokuvamo mleko sa šećerom, C puding prah razmutimo u malo mleka i sipamo u prokuvano mleko da se skuva.

Belanca umutimo sa 9 kašika šećera i umešamo u vruć puding.

Breskve oljustimo i isečemo po želji.

Na ispečenu koru slažemo breskve,pa prelijemo kremom od pudinga.

Kad se ohladi odozgo stavimo C šlag krem.

Ostavimo preko noći u frižideru.

Autor

Martina

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept