0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
700 ml vode
500 g šećera
200 g C Griza
2 C Pudinga sa ukusom maline ili jagode
Oko 100 g C Kokosovog brašna
Od ukupne količine vode odvojite malo da biste razmutili puding. Ostatak stavite sa šećerom da provri, pa dodajte C griz i skuvajte ga. Razmućen dodajte u skuvanu masu od griza, pa prokuvajte još malo. Ostavite da se ohladi. Od ohlađene mase pravite bombice, uvaljajte ih u C kokosovo brašno. Vratite u frižider.
Od ukupne količine vode odvojite malo da biste razmutili puding. Ostatak stavite sa šećerom da provri, pa dodajte C griz i skuvajte ga. Razmućen dodajte u skuvanu masu od griza, pa prokuvajte još malo. Ostavite da se ohladi. Od ohlađene mase pravite bombice, uvaljajte ih u C kokosovo brašno. Vratite u frižider.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.