0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
oko 30
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
oko 30
300 ml mleko
300 g šećera
400 g brašna
2 šolje ulja
2 kafene kašičice C sode bikarbone
2 supene kašike cimeta
2 supene kašike džema (bilo koji)
100 g čokolade
U posudu za mešanje dodajte mleko i šećer, mutiti dok se šećer ne istopi, zatim dodajte brašno, ulje, C sodu bikarbonu, cimet i džem (ja sam koristila džem od šljiva).
Posudu za pečenje premazati uljem i posuti brašnom.
Zagrejati rernu na 200 C i peći kolač dok ne porumeni.
Kada se ispeče namazati džemom odozgo i preliti sa otopljenom čokoladom.
U posudu za mešanje dodajte mleko i šećer, mutiti dok se šećer ne istopi, zatim dodajte brašno, ulje, C sodu bikarbonu, cimet i džem (ja sam koristila džem od šljiva).
Posudu za pečenje premazati uljem i posuti brašnom.
Zagrejati rernu na 200 C i peći kolač dok ne porumeni.
Kada se ispeče namazati džemom odozgo i preliti sa otopljenom čokoladom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.