0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
> 16 parčadi
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
> 16 parčadi
200 g brašna
200 g šećera
1,5 kašičica C sode bikarbone
2 kašike ulja
malo soli
1,5 kašičica sirćeta
2 C vanilin šećera
200 ml vode
1 pomorandža
3 kašike posnog krema
Pomešati suve sastojke, dodati sirće, ulje, vodu i ispeĆi u okrugloj formi ili manjem četvrtastom plehu na 180 stepeni pola sata.
Vruće preliti sokom od jedne pomorandže, premazati sa posnim kremom od čokolade i posuti seckanom pomorandžom.
Pomešati suve sastojke, dodati sirće, ulje, vodu i ispeĆi u okrugloj formi ili manjem četvrtastom plehu na 180 stepeni pola sata.
Vruće preliti sokom od jedne pomorandže, premazati sa posnim kremom od čokolade i posuti seckanom pomorandžom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.