0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
do 30 min
Lako
15-20
Vreme pripreme:
do 30 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
15-20
400 g kisele pavlake (20% mlečne masti)
400 g krem sira
300 g sitnog sira
150 g majoneza
malo bibera
1 prstohvat soli
300 g pilećih prsa
300 g izrendanog kačkavalja
50 g susama
malo čeri paradajza
malo peršuna
Savršeni kremasti zalogaji koji će obogatiti vašu trpezu.
U činiji dodati kiselu pavlaku, krem sir, sitni sir i majonez. Dodati soli i bibera po ukusu. Sve dobro promešati. Prvi list oblande nafilovati sa 3 kašike namaza, pa preko poređati polovinu pilećih prsa. Zatim tanko naneti još jedan sloj namaza. Staviti drugi list oblande, nafilovati ga, pa ga posuti polovinom izrendanog kačkavalja. Ponoviti proces dva puta. Poslednji list oblande nafilovati pa posuti poprženim susamom. Oblandu ostaviti u frižideru 3 sata ili preko noći. Zatim je iseći na kocke. Za najbolji rezultat koristiti skalpel. Ukrasiti čeri paradajzom i peršunom.
Savršeni kremasti zalogaji koji će obogatiti vašu trpezu.
U činiji dodati kiselu pavlaku, krem sir, sitni sir i majonez. Dodati soli i bibera po ukusu. Sve dobro promešati. Prvi list oblande nafilovati sa 3 kašike namaza, pa preko poređati polovinu pilećih prsa. Zatim tanko naneti još jedan sloj namaza. Staviti drugi list oblande, nafilovati ga, pa ga posuti polovinom izrendanog kačkavalja. Ponoviti proces dva puta. Poslednji list oblande nafilovati pa posuti poprženim susamom. Oblandu ostaviti u frižideru 3 sata ili preko noći. Zatim je iseći na kocke. Za najbolji rezultat koristiti skalpel. Ukrasiti čeri paradajzom i peršunom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.