0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
12
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12
4 jaja
2 šoljice šećera
1 šoljicu ulja
3 šoljice brašna
1 C prašak za pecivo
1/2 l vode
200 gr. šećera
1/2 kg.voća
1 C puding
2 kašike brašna
2 C šlaga
Umutiti4 jaja sa 2 šoljice šećera, dodati 1 šoljicu ulja, 3 šoljice brašna i 1 prašak za pecivo. Ispeći koru.
Fil:
1/2 vode prokuvati sa 200gr. šećera u to dodati 1/2 kg.voća ,kuvati još 10 minuta,pa u to dodati 1 C puding i 2 kašike brašna.
Fil preliti preko kore čim se malo prohladi.
Preko ohlađenog Fila premazati ukupna 2 C šlaga.
Umutiti4 jaja sa 2 šoljice šećera, dodati 1 šoljicu ulja, 3 šoljice brašna i 1 prašak za pecivo. Ispeći koru.
Fil:
1/2 vode prokuvati sa 200gr. šećera u to dodati 1/2 kg.voća ,kuvati još 10 minuta,pa u to dodati 1 C puding i 2 kašike brašna.
Fil preliti preko kore čim se malo prohladi.
Preko ohlađenog Fila premazati ukupna 2 C šlaga.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.