0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
oko 20 trouglova
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
oko 20 trouglova
300 mlečne čokolade
90 g kukuruza kokičara
ulje
500 g sremskog sira
150 pavlake
50 g kristal šećera
300 ml slatke pavlake
2 kesice C vanilin šećera
sok od limuna
Kokice iskokati i iseći na što sitnije i pomešati sa mlečnom čokoladom.
Smesu naliti u pleh obložen folijom i ostaviti da se stegne.
Za krem pomešati sir, pavlaku, šećer i sok od limuna.
Ostaviti u frižderu da se ohladi.
Izvaditi iz frižidera i dodati umućenu slatku pavlaku sa C vanilin šećerom.
Kremom premazati koru.
Iseći na trouglove i ukrasiti.
Kokice iskokati i iseći na što sitnije i pomešati sa mlečnom čokoladom.
Smesu naliti u pleh obložen folijom i ostaviti da se stegne.
Za krem pomešati sir, pavlaku, šećer i sok od limuna.
Ostaviti u frižderu da se ohladi.
Izvaditi iz frižidera i dodati umućenu slatku pavlaku sa C vanilin šećerom.
Kremom premazati koru.
Iseći na trouglove i ukrasiti.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.