burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcijaoko 20-25 parčeta

Torta Beli Anđeo

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
oko 20-25 parčeta

Sastojci

1 pakovanje rozen kora

1l mleka

4 pudinga od vanile C

200 g bele cokolade (koristila sam belu milku)

500ml slatke pavlake

Secer po ukusu

250g margarina

1 slag krem od vanile C

2 vanil secera C

Torta Beli Anđeo

Koraci pripreme

Staviti 750 ml mleka da se polako zagreva. Belu cokoladu iskidati i ubaciti u mleko da se topi. Odmah moze da se stavi i secer (ja sam stavljala 2 klasike obicnog belog secera i dva vanilina secera C, jer je bela cokolada vec slatka).

U posebnoj ciniji izmešati preostalih 250 ml mleka i 4 pudinga. C vanila.Mesati dobro da ne ostanu grudvice.

Puding ukuvati u toplo mleko i otopljenu belu cokoladu. Kuvati dok se ne zgusne. Dobijen fil ostaviti da se dobro ohladi.

Posebno umutiti slatku pavlaku. U ohladjen fil umutiti margarin.

Redjati jednu koru, pa red fila, pa red slatke pavlake. I tako dok se ne potroše filovi.

Da bi se fil i slatka ravnomerno rasporedili potrosi se oko 3-4 kasike po svakoj kori. Na poslednju koru dolazi samo sloj fila.

Tortu sam dekorisala slag kremom od vanile i ostavila sam malo bele cokolade koju sam narendala.

Naši proizvodi

Torta Beli Anđeo

Koraci pripreme

Staviti 750 ml mleka da se polako zagreva. Belu cokoladu iskidati i ubaciti u mleko da se topi. Odmah moze da se stavi i secer (ja sam stavljala 2 klasike obicnog belog secera i dva vanilina secera C, jer je bela cokolada vec slatka).

U posebnoj ciniji izmešati preostalih 250 ml mleka i 4 pudinga. C vanila.Mesati dobro da ne ostanu grudvice.

Puding ukuvati u toplo mleko i otopljenu belu cokoladu. Kuvati dok se ne zgusne. Dobijen fil ostaviti da se dobro ohladi.

Posebno umutiti slatku pavlaku. U ohladjen fil umutiti margarin.

Redjati jednu koru, pa red fila, pa red slatke pavlake. I tako dok se ne potroše filovi.

Da bi se fil i slatka ravnomerno rasporedili potrosi se oko 3-4 kasike po svakoj kori. Na poslednju koru dolazi samo sloj fila.

Tortu sam dekorisala slag kremom od vanile i ostavila sam malo bele cokolade koju sam narendala.

Autor

Irena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept