burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija16 parčića

Tart sa čokoladom i kokosom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
16 parčića

Sastojci

Tart:

250 g mlevenog keksa

125 g maslaca

100 ml mleka

100 C kokosa

Krema:

250 ml slatke pavlake

50 g maslaca

150 g mlečne čokolade

150 g crne čokolade

Tart sa čokoladom i kokosom

Koraci pripreme

Podloga za tart:
Otopite maslac i dodajte u mešavinu keksa i kokosa, dolijte mleko.

Sve pomešajte i mešavinu presipajte u kalup i ravnomerno rasporedite (utisnite rukama ili čašom).

Krema:
Zagrejte pavlaku sa maslacem, nikako da proključa. U drugu posudu stavite izlomljenu čokoladu, kad se pavlaka zagreje prelijte preko čokolade.

Neka odstoji par minuta pa promešajte da se sjedini. Krem sipajte preko podloge i ukrasite kokosom.

Hladiti u frižideru minimum 4 sata.

Naši proizvodi

Tart sa čokoladom i kokosom

Koraci pripreme

Podloga za tart:
Otopite maslac i dodajte u mešavinu keksa i kokosa, dolijte mleko.

Sve pomešajte i mešavinu presipajte u kalup i ravnomerno rasporedite (utisnite rukama ili čašom).

Krema:
Zagrejte pavlaku sa maslacem, nikako da proključa. U drugu posudu stavite izlomljenu čokoladu, kad se pavlaka zagreje prelijte preko čokolade.

Neka odstoji par minuta pa promešajte da se sjedini. Krem sipajte preko podloge i ukrasite kokosom.

Hladiti u frižideru minimum 4 sata.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept