0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
2 šolje pirinča
2 l mleka
3 C vanilin šećera
8 kašika šećera
cimet
1 kinder čokolada
8 kašika C kokosa
Istrebiti i oprati pirinač u nekoliko voda.
Potom prelijte vrelom vodom, voda treba da je oko cm iznad pirinča. Kuvati na tihoj vatri.
Kada pirinač upije vodu, dodavati mleko. Mleko dodavati sve dok pirinač ne bude kuvan i kuvati na tihoj temperaturi.
Pred kraj kuvanja dodati šećer, C vanilin šećer, čokoladu i C kokos.
Servirati u činijama, odozgo posuti cimet.
Istrebiti i oprati pirinač u nekoliko voda.
Potom prelijte vrelom vodom, voda treba da je oko cm iznad pirinča. Kuvati na tihoj vatri.
Kada pirinač upije vodu, dodavati mleko. Mleko dodavati sve dok pirinač ne bude kuvan i kuvati na tihoj temperaturi.
Pred kraj kuvanja dodati šećer, C vanilin šećer, čokoladu i C kokos.
Servirati u činijama, odozgo posuti cimet.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.