0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20-30
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20-30
1 l mleka
60 g C čvrstina
120 g brašna
50 g C kakaoa
300 g šećera
100 g čokolade
100 g margarina
100 g C kokosa
200 g C šlag kreme
C čvrstin, brašno, C kakao i šećer umutiti u malo mleka i sipati u ostatak koji treba da vrije na ringli.
Kada počne da se zgušnjava skloniti sa ringle i dodati margarin i čokoladu.
U veći pleh (od električnog šporeta) posuti C kokos da prekrije dno, pa preliti vruć fil preko.
Kada se ohladi premazati umućenim C šlag kremom.
Ohladiti, seći na trake i zavijati kao sarme.
C čvrstin, brašno, C kakao i šećer umutiti u malo mleka i sipati u ostatak koji treba da vrije na ringli.
Kada počne da se zgušnjava skloniti sa ringle i dodati margarin i čokoladu.
U veći pleh (od električnog šporeta) posuti C kokos da prekrije dno, pa preliti vruć fil preko.
Kada se ohladi premazati umućenim C šlag kremom.
Ohladiti, seći na trake i zavijati kao sarme.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.