0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
200 g-250 g korn fleksa
5 kašika šećera
5 kašika meda
150 g margarina
100 g čokolade za kuvanje
C vanilin šećer
U šerpu staviti margarin, šećer, med i čokoladu, pa topiti na blagoj temperaturi.
Kada se sve lepo sjedinilo i otopilo skloniti sa ringle i ostaviti par minuta.
Postepeno dodavati usitnjen korn fleks i ostaviti na hladnom da se malo stegne - nekih 10-tak minuta.
Smesu stavljati u cediljku za limun (sa unutrašnje strane) ili u neku čašicu i izvrnuti je na tacnu.
Tako ređati šišarke dok god ne potrošite svu smesu.
U šerpu staviti margarin, šećer, med i čokoladu, pa topiti na blagoj temperaturi.
Kada se sve lepo sjedinilo i otopilo skloniti sa ringle i ostaviti par minuta.
Postepeno dodavati usitnjen korn fleks i ostaviti na hladnom da se malo stegne - nekih 10-tak minuta.
Smesu stavljati u cediljku za limun (sa unutrašnje strane) ili u neku čašicu i izvrnuti je na tacnu.
Tako ređati šišarke dok god ne potrošite svu smesu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.