burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija8

Rusina posna pita

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
8

Sastojci

1 pakovanje kora za pitu

150 g sojinih ljuspica

400 g šampinjona

1 C prašak za pecivo

kečap

ulje

glavica crnog luka

origano

Rusina posna pita

Koraci pripreme

Potopiti ljuspice soje, na 10-tak min. u vodu, da nabubre.

Za to vreme ispržiti iseckane šampinjone sa glavicom luka i malo C praška za pecivo.

To su dva fila, koje nanosite naizmenično na svaku drugu koru.

Na poslednju dodate i kečap. U jedan rolat vam ide 8 kora.

Premažite ih odozgo uljem i kečapom.

Peče se 40 min. na 180-200 stepeni.

Naši proizvodi

Rusina posna pita

Koraci pripreme

Potopiti ljuspice soje, na 10-tak min. u vodu, da nabubre.

Za to vreme ispržiti iseckane šampinjone sa glavicom luka i malo C praška za pecivo.

To su dva fila, koje nanosite naizmenično na svaku drugu koru.

Na poslednju dodate i kečap. U jedan rolat vam ide 8 kora.

Premažite ih odozgo uljem i kečapom.

Peče se 40 min. na 180-200 stepeni.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept