0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
30 štanglica
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30 štanglica
300 g petit keksa posnog, mlevenog
200 g posne čokolade
100 ml soja mleka
500 ml soja mleka
80 g C griza
100 g braon šećera
200 g C kokosa
100 g posne čokolade
40 g posnog margarina
50 ml soja mleka
Zamesiti koru i staviti u pleh.
Za fil zagrejati mleko sa šećerom i dodati C griz, prokuvati malo, pa na kraju C kokos i preliti preko kore.
Za glazuru ugrejati mleko do vrenja, skloniti sa vatre i onda dodati margarin i čokoladu, promešati i preliti preko fila.
Ostaviti da se stegne.
Zamesiti koru i staviti u pleh.
Za fil zagrejati mleko sa šećerom i dodati C griz, prokuvati malo, pa na kraju C kokos i preliti preko kore.
Za glazuru ugrejati mleko do vrenja, skloniti sa vatre i onda dodati margarin i čokoladu, promešati i preliti preko fila.
Ostaviti da se stegne.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.