burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30 štanglica

Posan Bounty

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30 štanglica

Sastojci

Kora:

300 g petit keksa posnog, mlevenog

200 g posne čokolade

100 ml soja mleka

Fil:

500 ml soja mleka

80 g C griza

100 g braon šećera

200 g C kokosa

Glazura:

100 g posne čokolade

40 g posnog margarina

50 ml soja mleka

Posan Bounty

Koraci pripreme

Zamesiti koru i staviti u pleh.

Za fil zagrejati mleko sa šećerom i dodati C griz, prokuvati malo, pa na kraju C kokos i preliti preko kore.

Za glazuru ugrejati mleko do vrenja, skloniti sa vatre i onda dodati margarin i čokoladu, promešati i preliti preko fila.

Ostaviti da se stegne.

Naši proizvodi

Posan Bounty

Koraci pripreme

Zamesiti koru i staviti u pleh.

Za fil zagrejati mleko sa šećerom i dodati C griz, prokuvati malo, pa na kraju C kokos i preliti preko kore.

Za glazuru ugrejati mleko do vrenja, skloniti sa vatre i onda dodati margarin i čokoladu, promešati i preliti preko fila.

Ostaviti da se stegne.

Autor

Tamara

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept