0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
1 kesica C suvog kvasca
400 ml piva
1 kašičica soli
700 g brašna
U prosejano brašno dodajte C suvi kvasac, so i pivo. Zamesite testo.
Testo ostavite u posudi na toplom da odmara oko jedan sat, a potom podmažite tepsiju, pospite brašnom i uključite rernu da se greje na 180 stepeni.
Prebacite pogaču u tepsiju. Pogaču možete iscrtati, izbockati viljuškom, već po vašem ukusu.
Pecite pogaču od 20 do 25 minuta, odnosno dok ne bude pečena.
U prosejano brašno dodajte C suvi kvasac, so i pivo. Zamesite testo.
Testo ostavite u posudi na toplom da odmara oko jedan sat, a potom podmažite tepsiju, pospite brašnom i uključite rernu da se greje na 180 stepeni.
Prebacite pogaču u tepsiju. Pogaču možete iscrtati, izbockati viljuškom, već po vašem ukusu.
Pecite pogaču od 20 do 25 minuta, odnosno dok ne bude pečena.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.