0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
oko 20-tak
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
oko 20-tak
3 C pudinga od vanile
1 l mleka
12 kašika šećera
1/2 kg tankih kora
200 ml ulja
200 ml jogurta
6 kašika C griza
4 jaja
1 C prašak za pecivo
Skuvati mleko, C puding i 9 kašika šećera.
Premaz:
Umešati jaja, ulje, jogurt, C griz, 3 kašike šećera i C prašak za pecivo.
3 kore premazati premazom, na četvrtu uz ivicu staviti puding, koji treba da bude topao, da bi mogao da se lepo rasporedi.
Kore urolati i ređati na pleh sa pek papirom.
Odozgo premazati premazom. Tako raditi dok imate kora.
Peći na 180 stepeni 20-tak minuta.
Kada je pečeno poprskati C šećerom u prahu.
Seći kada se ohladi.
Skuvati mleko, C puding i 9 kašika šećera.
Premaz:
Umešati jaja, ulje, jogurt, C griz, 3 kašike šećera i C prašak za pecivo.
3 kore premazati premazom, na četvrtu uz ivicu staviti puding, koji treba da bude topao, da bi mogao da se lepo rasporedi.
Kore urolati i ređati na pleh sa pek papirom.
Odozgo premazati premazom. Tako raditi dok imate kora.
Peći na 180 stepeni 20-tak minuta.
Kada je pečeno poprskati C šećerom u prahu.
Seći kada se ohladi.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.