0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
200 ml jogurta
200 ml ulja
3 kašike šećera
5 kašika C griza
3 jaja
1 C prašak za pecivo
1 l mleka
3 kesice C pudinga od vanile
9 kašika šećera
500 g tankih kora za pitu
C Puding i šećer umutimo sa malo mleka. Preostalo mleko od litre skuvamo i u njega zakuvamo umućen puding.
Fil ostavimo da se hlade a za to vreme pravimo premaz.
Umutiti belanca sa šećerom, dodati žumanca i sve ostale sastojke.
Sa ovim premazom mažemo tri kore na četvrtu ide prohlađen puding uz ivicu.
Urolati kao štrudlu i slagati na podmazanu tepsiju.
Rernu uključimo na 180 stepeni i pečemo oko 15 minuta.
Pečenu ostavimo da se prohladi da bi se mogla lepše iseći.
C Puding i šećer umutimo sa malo mleka. Preostalo mleko od litre skuvamo i u njega zakuvamo umućen puding.
Fil ostavimo da se hlade a za to vreme pravimo premaz.
Umutiti belanca sa šećerom, dodati žumanca i sve ostale sastojke.
Sa ovim premazom mažemo tri kore na četvrtu ide prohlađen puding uz ivicu.
Urolati kao štrudlu i slagati na podmazanu tepsiju.
Rernu uključimo na 180 stepeni i pečemo oko 15 minuta.
Pečenu ostavimo da se prohladi da bi se mogla lepše iseći.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.