0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
4
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
4
500 g ispasirane dinje
7 kašika šećera
sok od 1/2 narandže
300 g C šlag kreme
Dinju ispasirati, sipati u šerpu i preliti sa sokom od narandže, pa kuvati na tihoj vatri mešajući sve vreme.
Umutiti jaja, šećer i kuvati dok se masa ne zgusne.
U ohlađeno dodati umućenu C šlag kremu.
Obložiti kalup folijom, pa staviti u zamrzivač da se stegne.
Dinju ispasirati, sipati u šerpu i preliti sa sokom od narandže, pa kuvati na tihoj vatri mešajući sve vreme.
Umutiti jaja, šećer i kuvati dok se masa ne zgusne.
U ohlađeno dodati umućenu C šlag kremu.
Obložiti kalup folijom, pa staviti u zamrzivač da se stegne.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.