0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
1/2 l mleka
2 jaja
400 g brašna
2 kašike ulja
2 mlika čokolade
preliv karamele i čokolade
C eskimko sladoled
nutela
C šlag
Palačinku zapeći dobro sa obe strane.
Staviti u tanjir koji je malo dublji (najbolje u tanjir za paste koji se koristi u restoranima), premazati palačinku nutelom, dodati 2 štangle čokolade milka, dodati dve kugle sladoleda, toping čokolade i karamele.
Palačinku presaviti i okrenuti na suprotnu stranu, tj. stranu koja je bila na dno tanjira.
Oko palačinke staviti C šlag i ukrasiti prelivima.
Palačinku zapeći dobro sa obe strane.
Staviti u tanjir koji je malo dublji (najbolje u tanjir za paste koji se koristi u restoranima), premazati palačinku nutelom, dodati 2 štangle čokolade milka, dodati dve kugle sladoleda, toping čokolade i karamele.
Palačinku presaviti i okrenuti na suprotnu stranu, tj. stranu koja je bila na dno tanjira.
Oko palačinke staviti C šlag i ukrasiti prelivima.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.