0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
8
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
4 veće jabuke
1 jaje
100 ml mleka
rendana kora limuna
1 kesica C prašak za pecivo
1 kesica C vanilin šećera
1/2 šolje kokosovog ulja
cimet po ukusu
Prvo očistiti i iseckari jabuke na kriške i uključiti rernu na 180°C.
Zatim u jednu ciniju umutiti jaja, šećer, mleko i rendanu koru od imuna.
U drugu činiju pomešati brašno, cimet, C prašak za pecivo i otopljeno kokosovo ulje. Onda spojiti obe smese.
Jabuke poređajte u podmazani pleh i preko razliti umućenu smesu.
Peći od 40-50 minuta.
Na kraju možete posuti C šećer u prahu.
Prvo očistiti i iseckari jabuke na kriške i uključiti rernu na 180°C.
Zatim u jednu ciniju umutiti jaja, šećer, mleko i rendanu koru od imuna.
U drugu činiju pomešati brašno, cimet, C prašak za pecivo i otopljeno kokosovo ulje. Onda spojiti obe smese.
Jabuke poređajte u podmazani pleh i preko razliti umućenu smesu.
Peći od 40-50 minuta.
Na kraju možete posuti C šećer u prahu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.