burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija18

Narandžasti mus

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
18

Sastojci

750 g zrelih kajsija

100 g šećera

5 g C želatina

20 g C vanilin šećera

200 g C šlaga

200 ml slatke pavlake

60 g šećera

Narandžasti mus

Koraci pripreme

Kajsije operite i očistite od koštica.

Stavite u tepsiju obložen papirom za pečenje u svaku polovinu stavite malo šećera.

Pecite 20 minuta na 180 stepeni. Kada se ohlade izmutite u blenderu.

C želatin razmutite u 2 kašike vode kada nabubri izmešati sa kajsijama.

Ostaviti da se stegne, a zatim umućen slatku pavlaku sa šećerom pomešajte i dobro promešajte.

Izvaditi iz kalupa zatim ukrasiti C šlagom i staviti u frižider da se dobro ohladi.

Naši proizvodi

Narandžasti mus

Koraci pripreme

Kajsije operite i očistite od koštica.

Stavite u tepsiju obložen papirom za pečenje u svaku polovinu stavite malo šećera.

Pecite 20 minuta na 180 stepeni. Kada se ohlade izmutite u blenderu.

C želatin razmutite u 2 kašike vode kada nabubri izmešati sa kajsijama.

Ostaviti da se stegne, a zatim umućen slatku pavlaku sa šećerom pomešajte i dobro promešajte.

Izvaditi iz kalupa zatim ukrasiti C šlagom i staviti u frižider da se dobro ohladi.

Autor

Radmila

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept