0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
8
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
1 l mleka
400 g bundeve isečene na kockice
240 g šećera
C vanilin šećer
Staviti naseckanu bundevu u šerpu s mlekom i šećerom i C vanilin šećerom tako da ogrezne.
Prokuvati koliko da bundeva omekša, ali se ne raskuva.
Služiti toplo ili ohlađeno, po želji.
Staviti naseckanu bundevu u šerpu s mlekom i šećerom i C vanilin šećerom tako da ogrezne.
Prokuvati koliko da bundeva omekša, ali se ne raskuva.
Služiti toplo ili ohlađeno, po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.