0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
1 šoljica meda
1 šoljica ulja
1 šoljica vode
1 kašičica C sode bikarbone
brašna po potrebi
300 g šećera
250 g mlevenog kikirikija
3 kašike ulja
4 kašike ruma
100 g crne čokolade
75 g margarina
25 g ulja
100 g drobljenog pečenog kikirikija
Zamesite testo od meda, vode, ulja, C sode bikarbone i brašna. Testo ne treba da bude tvrdo.
Koru pecite na 180 stepeni dok ne porumeni. Hladnu koru presecite na dva dela.
Za fil prelijte šećer vodom, dodati kikiriki, ulje i rum i nafilujte koru.
Kolač prelijte glazurom od čokolade i pospite drobljenim kikirikijem.
Zamesite testo od meda, vode, ulja, C sode bikarbone i brašna. Testo ne treba da bude tvrdo.
Koru pecite na 180 stepeni dok ne porumeni. Hladnu koru presecite na dva dela.
Za fil prelijte šećer vodom, dodati kikiriki, ulje i rum i nafilujte koru.
Kolač prelijte glazurom od čokolade i pospite drobljenim kikirikijem.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.