0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
24
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
24
3 jaja
200 g šećera
korica od 2 limuna
kašika soka od limuna
1,5 dl ulja
1,5 dl kiselog mleka
200 g brašna
50 g mlevenog maka
2 kašičice C praška za pecivo
Glazura kao za Rozen tortu
ukus limuna s kašikom mlevenog maka
Rendanu koricu limuna utrljati u šećer, dodati jaja i penasto umutiti.
Dodati ulje, kiselo mleko, sok od limuna i suve sastojke.
Ispeći na 180 oko pola sata.
Ohlađen kolač premazati glazurom od limuna i maka.
Rendanu koricu limuna utrljati u šećer, dodati jaja i penasto umutiti.
Dodati ulje, kiselo mleko, sok od limuna i suve sastojke.
Ispeći na 180 oko pola sata.
Ohlađen kolač premazati glazurom od limuna i maka.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.