0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
5
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
5
500 g kukuruznog griza
2 dl vode
3 dl jogurta
1 kašičica soli
1 kesica C suvoga kvasca
5 kašika ulja
U posudu sipati kukuruzni griz, vodu, jogurt, so, kvasac i ulje.
Sve dobro sjediniti i ostaviti malo da odmara.
Rernu uključiti na 200 stepeni, tepsiju obložiti papirom za pečenje, oblikovati pogaču i staviti da se peče.
Drvevim štapićem proverite da li je pečena.
Pečenu pogaču poprskajte vodom i umotajte u krpu da malo odstoji.
U posudu sipati kukuruzni griz, vodu, jogurt, so, kvasac i ulje.
Sve dobro sjediniti i ostaviti malo da odmara.
Rernu uključiti na 200 stepeni, tepsiju obložiti papirom za pečenje, oblikovati pogaču i staviti da se peče.
Drvevim štapićem proverite da li je pečena.
Pečenu pogaču poprskajte vodom i umotajte u krpu da malo odstoji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.